Jag mötte våren i Prag!

För en vecka sedan åkte jag till Prag med Runacademy för att springa Sportisimo Prague Half Marathon. Hmm, ja, själva loppet gick ju inte så bra men mer om det i ett annat inlägg. Med på resan var två av mina ”löpartjejer” och även en gammal jobbarkompis till mig. Förutom de tre var det förstås massor av trevliga människor med! På det stora hela var det en helt fantastisk helg, som förstås hade varit bättre om jag hade kommit hem med en medalj och om jag inte blivit sjuk.

 

 
 

Och hur var det nu med våren? Jodå, vår var det allt, eller sommarvärme! Strålande sol och 22 grader, jag önskar att jag hade haft kläder med mig som var bättre anpassade för den temperaturen. Och sommarskor, jag önskar att jag hade haft sommarskor.

Prag är en trevlig stad som jag besökt en gång tidigare, på en skolresa i gymnasiet. Då åkte vi tåg vilket var ett äventyr i sig, nu flög vi som tur var. Jag åker gärna dit igen och planer finns redan på det. 🙂

(Och det här var inte alls vad jag hade tänkt skriva i detta inlägg, men min hjärna är som ett tuss bomull så här fjärde dagen med feber så får det vara så här. NÄR ska jag bli frisk?)

›› 37/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: