Maria

skidmiaKorta fakta: Maria, 41 år, efter några år i Dalarna har jag flyttat hem till Uppsala, operationssjuksköterska, kattägare, envis, omtänksam, klassisk arkeolog, tränar, promenerar, springer, cyklar, läser.

Om bloggandet: Mina tankar, mina ord, mina åsikter. Har valt att vara ganska öppen i mitt skrivande, men vissa saker håller jag tyst om. Jag började skriva dagbok på nätet år 2000, det hjälpte mig genom en svår period i mitt liv och lät mig komma i kontakt med andra i samma situation. År 2005 gick jag över till WordPress vilket jag aldrig har ångrat. Jag skriver om det mesta som rör sig i mitt liv men just nu blir det förhoppningsvis mer om träning.

Om barnlösheten: Jag har skrivit en hel del om min barnlöshet här i bloggen. Barnlösheten kommer alltid vara min största sorg, men det är något jag lärt mig leva med. Jag ville ha biologiska barn, men så blev det aldrig. När livet inte blir som man tänkt får man göra något annat med det istället, finna mening på andra sätt – för mig innebär det just nu mina utmaningar. Inlägg om barnlösheten finns under en egen kategori (och om eländet=blödandet finns under taggen eländet).

Om Hoppfull.nu: Registrerades i januari 2009 som ett resultat av att mina gamla domännamn förknippades med för många dåliga minnen. Allt det gamla är nu utrensat, bortkastat – nu vill jag se framåt, inte se tillbaka.

%d bloggare gillar detta: