Inte som det var tänkt

Igår skulle jag ha sprungit 21 km och 97,5 meter. Så blev det inte, det blev bara 15 km och 400 meter.

I vanliga fall skulle det inte ha stört mig att ett långpass blir kortare än vad som var tänkt men igår var det speciellt. Igår skulle jag ha håvat in en fin medalj, en medalj på vars band det stod All runners are beautiful. Men nu blev det inte så. Jag bröt. Mitt första lopp av något slag som jag brutit och vet ni, det var verkligen inte kul.

Sen att det var det vettigaste att göra eftersom jag fick ont i mitt knä spelar ingen roll. Jag ville ha den där medaljen.

En riktig race report kommer så småningom, kanske redan i morgon så jag kan lägga detta misslyckande bakom mig. För det är så jag ser det, som ett stort misslyckande .

›› 33/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: