Fiesta de Verano

Jag har en spellista på Spotify som jag ofta lyssnar på, den startade som en ren springlista men nu lyssnar jag på den på gymmet och även här hemma när jag är på bra humör. Listan förändras inte ofta men ibland puttar jag dit lite nytillskott, senast var inför Lidingöloppet. En ny låt var Fiesta de Verano med Maía och nu, eller de senaste veckorna, har den verkligen blivit en favorit. Jag blir så glad av den!

Även denna hittade in på min springlista vid samma tillfälle och har även den blivit en favorit, ett tema kan urskiljas tror jag minsann…och då menar jag inte att Maluma är med på båda utan snarare stilen.  (Videon är lite omständig, låten börjar än 1.10 in i klippet.)

Även denna gamla snygging fick hoppa in då, och ja, den här låten har också blivit lite av en favorit den senaste tiden. Just denna version, La Mordidita – Brian Cross Remix, kör jag gärna intervaller till. 🙂

›› 43/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: