Fem, fyra, tre, två, ett och stressen med endagsledigheter

Endagsledigt, kan vi skrota det? Jo, det är skönt att vara ledig en dag mitt i veckan, men jag hade hellre varit ledig två dagar. Varför? Att vara ledig en dag gör mig stressad och jag får inte den vila jag behöver. Allt som jag inte har gjort för att jag jobbat de senaste dagarna ska klämmas in på denna lediga dag, ofta resulterar det i att jag inte gör något alls, att jag sover halva dagen och sen ligger på soffan andra halvan. Om jag blir utvilad av detta, svar nej. Mår istället av dåligt av alla saker jag borde ha gjort.

Idag var dock annorlunda, jag har gjort flera saker – men inte alla – som jag planerat. Denna stress jag upplever av endagsledigheter, jag tror att det är en rest sen sommaren då jag blev sjukskriven för stress och depression. Eller nej, jag vet det.

Äsch, vi tar en lista istället för denna deppighet…

Fem saker jag alltid har i mitt kylskåp är Pepsi Max, vatten, bordsmargarin, ketchup och buljong.

Jag kan inte vara utan dessa fyra saker: Pepsi Max, iPhone, glasögon/linser och dator.

Tre saker jag inte äter är blodpudding, lever och mintchoklad.

Att gå i mål och träning är två saker som gör mig glad.

Fuldans är en sak som jag gör flera gånger i veckan.

››44/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: