ICA-klassikern

Har ni sett att ICA har något som de kallar ICA-klassikern? Påhejad av en jobbarkompis så hoppade jag på det, ännu ett ställe att logga sin träning – hur kan det bli fel liksom. Fast det kunde det ju. Har nu suttit i säkert 10 minuter för att logga det spinningpass som jag var på i kväll. Ja ja, man kan hoppas på att det blir bättre och att det här bara är barnsjukdomar. Men hur som helst, en sporre till att träna skadar inte.

Hur det går till? ICA-klassikern består av samma grenar och samma sträcka som den vanliga klassikern, dvs cykling 30 mil, simning 3 km, löpning 3 mil och skidåkning 9 mil. Skillnaden är den att man inte behöver göra hela sträckan vid ett och samma tillfälle utan att man har ett antal veckor för varje gren. Just nu är det cykling som gäller…

Dags att plocka ur linserna och hoppa i säng, i morgon är det styrketräning som gäller.

(Och nej, detta inlägg är inte ett samarbete med ICA. Jag tycker bara att det är en kul grej.)

›› 42/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: