Idag skulle jag ha sprungit

Idag var dagen då jag skulle ha börjat träna inför mina kommande utmaningar. Så var planen, jag skulle ut och sprungit min runda på 5 km för att se hur de stod till med löpningen efter flera månaders löpvila. Sen skulle jag lägga upp planen för min träning under de kommande månaderna, både när det gällde löpningen och cyklingen.

Jo men så blev det ju inte. Istället vilar jag upp mig efter sjukdom men idag kom jag i alla fall ut på en promenad med en jobbarkompis…och det kändes tungt.

Min provrunda är nu uppskjuten till måndag. Jag både ser och inte ser framemot den. För det första för att jag är rädd att det känns tungt. Och för det andra för att jag är rädd för att min fot ska krångla (och det FÅR den inte göra).

Bara vänta och se hur det blir.

›› 11/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: