Ännu en trist dag snart till ända

Ännu en slö dag snart till ända, bara lite melodifestival och skidor kvar – sen är det äntligen dags för sängen igen. Ja, jag är trött. Ja, jag är slö.

Så inte så mycket har hänt här, varit en tur till Willys, spelat lite spel och surfat på iPhonen, småslumrat framför skidskyttestafetten där mina favoriter Tyskland tog silver.

Hittade följande lilla uppmaning på Fb, gilla om du ser det. Jo, jag såg det. Hade eländet på väggen i min förra lägenhet och kom mig aldrig för att måla över det (men jag misstänker att killen som köpte lägenheten utav mig gjorde det rätt så snart efter tillträde).

gamla1gamla

Så mycket mer händer inte här idag, men i morgon då kanske jag börjar träna igen….eller i alla fall kalibrera min trainer så jag kan börja cykla här hemma. Börjar bli dags att rycka upp sig ur denna slöhet som den senaste tidens sjukdom fört med sig.

›› 12/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: