Söndag = långpass

Jag har varit hemma i Enköping helgen och hälsat på min syster. Men bara för att man har en miniweekend hemifrån betyder inte att man får ligga på latsidan då det kommer till träning, inget skippande av långpass här inte. Sen så ska ju min syster också springa marathon så det gynnar oss båda.

På schemat idag var ett pass på 21 kilometer, längsta hittills och också första gången jag sprang ihop med min syster. Vi bar ju sprungit lopp ihop men ändå sprungit var för sig, denna gång höll vi ihop hela vägen och det är också vår plan inför maran.

Det gick ganska bra idag även om vi båda var trötta mot slutet. Roligast idag var att jag slog nytt personbästa på milen! 1:11:10! Min snabbaste mil innan dess var Midnattsloppet 2013 då jag sprang på 1:15:42 så det var ju en stor förbättring. Ger mig en förhoppning om att jag ska klara milen på under 70 minuter i år. 🙂

›› 50/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: