Vecka 20

Ännu en vecka, ännu mer träning men denna gång skippade jag faktiskt ett löppass. Min vänstra fot krånglar ibland när jag går (men inte när jag springer) och dumt att springa med skavanker, och foten mådde faktiskt bättre efter det. Ett extra styrkepass blev det istället.

Träningen

Måndag: Styrka
Tisdag: Löpning
Onsdag: Cykling till och från träning + träning med VasaStafettlaget
Torsdag: Vila
Fredag: Styrka
Lördag: Vila
Söndag: Löpning (långpass)

Löpningen

Ja, vad ska man säga. Det går framåt och det är en underlig känsla när man inte längre tycker att 21 kilometer är så farligt långt. När jag började springa var fem kilometer oändligt långt, efter ett tag tänkte jag ”det är bara en mil”…och nu, ja men 21 kilometer är ju bara en halvmara.

Vikten

Det här börjar bli tjatigt, återigen på fel sida 80.

›› 51/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: