Nästa års utmaning!

Årets utmaning, Tjejklassikern, är inte avklarad än och jag har redan anmält mig till nästa års utmaning – Stockholm Marathon. Galet, helt galet. Tanken om marathon väcktes för ett par månader sedan men planen var egentligen att springa i New York men eftersom jag står på väntelista för att få en plats där så anmälde jag mig idag till Stockholm Marathon. Måste erkänna att en anledning till det var att min syster började prata om det idag, hon precis som jag hade blivit sugen på det när vi såg helgens sändningar från årets upplaga.

Planen ör att jag efter helgens lilla cykeltur på 100 km ska lägga om träningen mot löpning istället för cykel. Visst, jag kommer åka en del rullskidor också eftersom jag tänkt förbättra min tid på Tjejvasan en hel del.

Och att jag sen fortfarande väger alldeles för mycket (vilket jag jobbar på) och har medfödda knäfel (inte så mycket att göra åt)…men jag tror på utmaningar och jag vet att jag kommer klara av det.

›› 95/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: