Semester!

Lediga dagar, sova länge, göra vad man vill. Semester. Underbart. Dock bara i en vecka, resten tar jag i slutet av augusti. Konstigt nog blev jag mer trött av att vara ledig. Eller det kanske inte är så konstigt eftersom jag gnällt över den förlamande tröttheten hela våren.

Hur som helst, denna första semesterdag har jag bara tagit det lugnt. Tog en härlig sovmorgon och låg kvar länge i sängen trots att jag var vaken. Väl uppe hamnade jag vid datorn ett tag innan jag satte igång både disk- och tvättmaskin. En liten promenad hanns med, köpte hem lite smågodis och tog sedan ett långt och härligt bad. Och med tanke på badet i alldeles för varmt vatten, åtminstone i början, så är det inte så konstigt att jag är så trött nu. Tänkte snart bege mig mot sängen och läsa lite, något som jag nästan aldrig gör eftersom jag nästan bara läser när jag badar. (Det vill säga från alla böcker jag lyssnar på, då pysslar jag med både det ena och det andra samtidigt.)

I morgon blir det mer aktiviteter, bland annat packning inför helgens cykellopp.

›› 96/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: