Leeeedig måndag

Lediga dagar är alltid bra, men när den lediga dagen infaller på en måndag så känns det extra bra. Lite tråkigt idag dock eftersom jag hade tråkig städning att ta tag i här hemma. Det blir ju lätt att den släpar efter när man har fullt upp med jobb och andra aktiviteter så när lediga dagar väl kommer så måste man ta tag i allt det där som man skjutit upp. Så idag har jag städat men först tog jag en härlig sovmorgon vilket var välbehövligt eftersom jag satt upp alldeles för länge och virkade i natt.

För övrigt har dagen inte inneburit så mycket aktiviteter förutom ett hopp upp på vågen och lite spridda svordomar över min vänsterfot där jag nu också utvecklat en hälseneinflammation (vad har jag gjort för att förtjäna det). En shoppingtur till ICA har det också blivit eftersom jag var ”tvungen” att köpa Pepsi Max, så bra har det gått med den avvänjningen.

Nu ska jag sätta mig och virka klart min sjal, eller åtminstone de mesta av den. Blommorna får kanske vänta till i morgon.

›› 66/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: