När tar det slut denna gång?

Alltså, jag har egentligen inget emot eländet. Visst det är aldrig kul att blöda men det är ju något som vi kvinnor måste genomlida en gång i månaden, det vill säga om allt fungerar som det ska. Det är när det inte fungerar som det ska då jag har något emot det. Att aldrig veta när man ska sluta blöda, jag hade inte gnällt om jag alltid visste att jag blödde i 21 dagar om jag verkligen visste att jag slutade blöda efter dessa 21 dagar. Men jag vet ju aldrig, det kan hålla på i 10 dagar eller det kan hålla på i 30 dagar eller mer. Jag har för mig att mitt rekord är 168 dagar i rad men jag kan minnas fel på det exakta antalet dagar.

Idag är det dag fyra, hur många dagar kommer jag blöda denna gång och är det dags att boka tid hos doktorn igen? Jag orkar bara göra det om det verkligen börjar krångla igen, läs jag blöder mer än tre veckor. För jag vet ju att den hjälp jag får är Primoulut-Nor igen och den medicinen vill jag helst slippa äta ännu en gång.

På tal om eländet, ligger efter i min ”dokumentering” av hur mitt liv ser ut när det kommer till blödande och mediciner. Kanske borde ta igen det i morgon.

›› 65/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: