Dagens runda

Jag kom ut och cyklade idag trots skavsår och krånglande hälsena. Var osäker på hur det skulle gå att få på mig cykelskorna eftersom skavsåret på speciellt vänster fot är lite motvillig till att läka. Därför provade jag skorna innan jag klädde på mig för att se hur det fungerade men det var otroligt nog inga problem. Så jag kom ut på en runda och som vanligt blev det inte den runda jag på förhand hade planerat. Jag satt igår kväll och ritade upp en runda på 32 km men det blev lite omändring under tiden jag var ute och rundan slutade på lite över 37 km.

Hur det gick? Jo, rätt bra. Lite för kallt, lite för blåsigt om det var öppet runt om vägen och lite för jobbigt med backar idag. Hade cirka en mil som det kändes som jag inte kom någonstans alls. Trött i rygg och bak när jag kom hem, vilket måste tränas upp eftersom jag inte ens cyklade hälften av vad jag kommer göra i juni. Ja ja, en annan dag.

Nu ska jag göra som så många andra i Europa just nu, se semifinalen i Eurovision Song Contest. Sanna sjöng för några minuter sedan och nu avslutade Island precis sin låt.

›› 67/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: