Men alltså, vad f*n?!

Vad har jag gjort för fel? Eller vem har jag varit elak mot? Sista tiden med skavsår, begynnande hälsporre och hälseneinflammation – räcker inte det? Tydligen inte för i morse vaknade jag med nackspärr och kom knappt ur sängen. Somnade om med vetekudde runt halsen efter jag ringt och sjukanmält mig. Vet inte om det berodde på den eller på de Alvedon jag även knaprade i mig som gjorde att jag lyckades sova några timmar till. Sen vaknade jag och hade ont så jag bara ville gråta, som tur var blev det bättre när jag fick värma min vetekudde igen men en gräslig huvudvärk drog jag på mig antingen genom att jag spände mig eller de tårar som kom.

Ja ja, bara att hoppas på bättring.

Som tröst har jag beställt en massa garn eftersom det är dags att börja på nytt projekt nu när jag virkat klar min sjal. Den ska bara blockas och sen kanske jag visar upp den här.

›› 68/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: