Minnen från förr

I helgen var jag och hämtade ut mina nya glasögon. Eftersom jag låg sjuk hemma nästan hela förra veckan så tog detta besök på krafterna så väl hemma hamnade jag på soffan. Lekte lite med min iPhone och tog bland annat kortet ovan, jag har sedan dess börjat använda detta foto som profilbild på Twitter. Varje gång jag ser det så hoppar jag till för det påminner om kort jag tog för snart 10 år sedan (de nedan). Och de väcker en olustkänsla. Inte för att jag mår dåligt över hur jag såg ut, även om jag inte såg allt för rolig ut med mitt alldeles för röda hår och mina runda glasögon. Jag mår dåligt för att jag vet att någon som jag hade kort förhållande med tyckte om de där bilderna. Någon som efter min skilsmässa fick mig glad igen. Någon som några månader senare slog ner mig i skorna igen, bokstavligen talat.

Han slog mig. Jag skrev om det under förra årets #blogg100 och jag kopierade då även in de blogginlägg jag skrev dagarna efter det hade hänt.

Jag 2005

Korten är egentligen inte så lika, men det är något med allt det röda som gör att de blir alldeles för lika när jag ser min bild i Tweetbot.

›› 31/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: