Flyttfunderingar

Har i kväll funderat på om jag ska göra slag i mina flyttplaner ändå. Men inte dit Maria vill, utan dit hon inte tycker jag ska flytta.

Hade utvecklings- och lönesamtal idag. Jag blev inte nöjd med det påslag min chef ville ge mig och lyckades, hör och häpna, få upp det lite grann. Hon köpte mina argument, funderade ett tag och höjde det sedan. Okej, det är fortfarande inte bra men hamnade nu åtminstone inom det spann jag hade funderat själv på. Inom kanske är fel att säga eftersom det hamnade på den lägsta summan men det var åtminstone inom det spannet och inte under som först.

Trots detta har funderingar om flytt och nytt jobb aktualiserats igen. I sommar har jag varit två år på avdelningen och längre än så har jag faktiskt inte varit på ett och samma jobb inom vården. Känner mig sugen på något nytt och även på en flytt. Har inget som håller mig kvar här och kan tänka mig att prova ny ort för att flytta tillbaka till Uppsala eller ”hem” till Enköping är inget jag är intresserad av.

›› 32/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: