Ja det där gick ju bra…

…eller inte alls. Jag pratar om min viktminskning under förra året. Det positiva är att jag slutade på en lägre vikt än vad jag började, men inte var det många kilon som försvann. De kilon som försvann var främst de som som jag la på mig när jag gick på min chipsdiet efter att pappa dog, så egentligen kan man nog se det som ett ±0. Eller egentligen lite plus eftersom jag vägde mindre året innan.

Så här såg 2013 ut fram till den 21/12. Viktminskning för året 4,2 kg.

Vikten 2013

Så hur ska det gå 2014? Bättre än 2013 men huvudsakliga målet är att komma i form för att klara Tjejklassikern. Nu ska jag bara komma igång med träningen (och bloggandet) igen. Den senaste tiden har jag jobbat i helt fel riktning, det vill säga ingen träning och kostvanor som inte är att rekommendera. Motivationen ska hittas igen för just nu är den borta och det väder som är utanför, det vill säga regn och plusgrader, gör inte saken bättre.

Men men…

%d bloggare gillar detta: