We both know

Ibland blir inte dagarna som man har planerat, och istället för att göra de saker man borde göra så gör man inget. Eller ”man”, jag menar jag. Idag hade jag en del saker att göra eftersom det börjar närma sig den där dagen som kallas julafton, en annan sak jag hade att göra hade inget att göra med det alls. Den sista saken blev aldrig av och det drog ner stämningen för hela dagen. Så istället hamnade jag på soffan ett bra tag innan jag kom igång, och den enda tanken som fick mig att göra de andra sakerna var det faktum att jag bestämde mig för att köpa chips och kolla på en film. Och då var det främst tanken om chips som fick mig att sätta igång. Jag är med andra ord oförbätterlig.

Hur som helst, filmen bjöd på en ny favoritlåt. Och en längtan efter sådan kärlek som finns i filmer. 

%d bloggare gillar detta: