Söndag

Kom i säng före midnatt igår, ovanligt tidigt men så hade jag även en bok som lockade och drog. Läste ut den och de 50 sista sidorna så grät jag så att tårarna sprutade, fick flera gånger torka ögonen för att överhuvudtaget kunna se. Visst, en tår eller två kan rinna när jag läser en bok, men nu verkligen storgrät jag. Så idag vaknade jag med huvudvärk…

Men nu är det en ny dag och idag är det dags för en nystart. Har den senaste tiden tappat fokus på mig själv och placerat fokus på något jag inte kan kontrollera. Helt fel, det är jag som gäller i år och jag ska nu försöka hitta tillbaka till det. Så idag börjar jag ett 10-veckors projekt när det gäller viktminskningen, skriver mer om det ikväll (kommer behöva en hel del pepp). Sen så ska jag i morgon återuppta mitt 30-dagars program.

Men nu frukost-/lunchgröten. Ha en bra dag!

  One Reply to “Söndag”

  1. 05 februari 2010, 11:14 at 11:14

    Hej
    Blev så glad då jag hittade hit, har nämligen gått och tittat på boken ”Rensa själen” som har stått i hyllan ett tag. Är generellt sätt inte så mycket för självhjälpsböcker men denna ville absolut följa med mig hem då jag hittade den i en affär för drygt ett år sedan. Och nu är det dax att ge den en chans, eller det är väl mig jag ger en chans. Nu kan iaf jag ju tjuvkika lite på hur de har gått för dig under dina 30 dagar…
    LYCKA TILL!!!
    /Katharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: