Dag 12 – En förändring är lika bra som vila

Den 13:e uppgiften utfördes faktiskt dag 14, det var en dag då jag skulle fylla mitt liv med kreativitet. Eller i alla fall, göra alla de sakar som jag gör i normala fall annorlunda. Inte helt lätt kan jag meddela, eftersom man oftast har autopiloten på. Hur som helst, en del saker gjorde jag annorlunda men inte allt, för det fungerar ju inte riktigt att ta de friskaste patienterna först.

Min dag: Morgonen – gick upp på fel sida av sängen. Åt frukost före jag duschade. För att inte tala om att jag gick upp tidigare (!). Gick in på jobbet genom en annan dörr. Satte mig på en stol inne på lilla personalrummet (i stället för soffan).

Eftermiddag/kväll – gick en annan väg ner till omklädningsrummet. Gick en annan väg till gymmet. Körde intervallpasset på löpbandet (i stället för på crosstrainern, och jag överlevde). Steg på bussen vid en annan hållplats. Satt på fel sida av bussen. Duschade innan jag åt middag. Tittade inte på tv. Åkte hem till en kompis. Var ”jourhavande kram”, brukar vara tvärt om. Sov inte i min säng (vilket inte är så spännande som det låter, sov på en soffa).

Inte helt lätt att ändra på saker som man i vanliga fall gör utan att tänka sig för. Missade en hel del som jag kom på i efterhand, men men…

%d bloggare gillar detta: