Dag 13 – Förändring som en katalysator

Att göra något nytt betyder att du lär dig något – och inlärning ger sinnet
näring.

En dag att göra något jag aldrig har gjort tidigare för att se vad jag tycker om det och vad jag kan lära mig av det. Fem nya saker skulle göras, eller i alla fall planeras. Behövde inte vara dyra saker, kan vara enkla saker som man helt enkelt inte har gjort tidigare. När de väl är gjorda så ska jag fundera över hur det kändes.

En ny sak gjord: Intervallpass på löpbandet. Oj, oj, oj, vad jobbigt! Jag har alltid sagt att jag inte kan springa och skyllt på mina dåliga knän, sanningen är egentligen att min kondition inte har tillåtit det. Intervallpass på crosstrainern har aldrig varit ett problem, men att gå i snabbt tempo för att sedan springa var fjärde minut – det var jobbigt. Men på ett sätt ändå kul, jag klarade ju av det.

Andra nya saker att göra vid tillfälle: laga en fiskrätt (de ni, inte illa att en icke-fiskätare planerar något sådant), se ”Sagan om ringen”, gå ”hög-höjds-bana”. Den femte saken har jag inte ännu kommit på, förslag mottages gärna.

%d bloggare gillar detta: