Rensa i själen

Rensa i själen

För några år sedan, eller ganska många år sen nu, efter rånet så gick jag i terapi. Jag hade hamnat i en livskris och tyckte hela mitt liv var en lögn och allt föll samman för mig. När jag började må bättre fick jag rådet om boken ”Rensa i själen” av Jane Scrivner, men jag orkade inte ta till mig det då. Några år senare började jag på 30-dagars kuren men slutförde den aldrig. Tänkte att det var dags nu för ett nytt försök och jag tänkte dokumentera det här. Vissa inlägg blir låsta men andra blir öppna.

På baksidan:

Rensa i själen beskriver hur man på 30 dagar ska städa hjärnan på negativa tankar, lära sig att slappna av, få bättre självförtroende och nytt perspektiv på tillvaron. Jane Scrivners 30-dagars program aktiverar hjärnan och inspirerar var och en att upptäcka nya och spännande sidor hos sig själv! Lyssna till din inre röst, gör något som du egentligen inte vågar, avsätt tid för dig själv.

Så varför gör jag detta nu? Delvis för att jag har mycket som jag bär med mig från min uppväxt och de jobbiga åren och delvis för att jag känner att jag lagt fokus på saker som jag inte kan påverka, jag har tappat fokus på mig själv.

Tycker om dessa rader…får vara min ”pepp” nu.

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on
-Moving on- Sarah Dawn Finer

Post navigation

%d bloggare gillar detta: