En kartong!!

Min nya fina tv-bänk har kommit!! Hade ju tänkt köpa den samma dag som jag köpte min nya fina tv, men då var det slut på IKEA. Istället beställde jag den på nätet, och visst jag fick betala fraktavgift men nu är den här!! Ganska skönt att jag gjorde på detta sätt efter den lilla ”bomb” som katternas fd husse släppte på midsommarafton, den om att han hade gått och blivit kär i mig igen… Förstår inte varför han ska komplicera saker och ting igen, han sa att han var ok med att bara vara vänner och att han vet att det är allt jag vill och att jag inte kommer att ändra mig på den punkten. Men han ville fortsätta vara vänner när det tog slut och så händer det här, att han blir ”kär” igen. Men nu kom jag bort från temat ”ny tv-bänk”.

Dags för lite frukost, sen ska här snickras IKEA-möbel. Me like!! Fast katterna ser lite fundersamma ut, varför släpa hit en kartong som man inte kan krypa in i. 🙂

%d bloggare gillar detta: