Badat

Solen skiner och enligt vädertjänsten i min iPhone så är det 25 grader varmt, vilket jag tror stämmer. Är nere vid badet och ligger och myser på en filt i solen. Det enda molnet på himlen är att jag är här ensam och det är väl egentligen inget problem. Men man saknar den där speciella någon när man ser par som ligger och kramas i närheten. Hade gärna kramat och myst med någon jag också. Men nu är jag själv och mår ganska bra ändå.

Sov lite längre idag och det var verkligen skönt med tanke på att jag den senaste tiden sovit lite dåligt. Efter att ha ätit en sen frukost begav jag mig till Apoteket för att köpa solskydd, hade visst inget hemma. Sen tog jag cykeln och cyklade hit. Att det bara tar fem-sex minuter att cykla hit är helt klart en fördel med att bo där jag bor. Nu är det visserligen uppför hem så då tar det lite längre tid.

Har inte varit ute på morgonpromenad så det får bli att komma ut på en ikväll.

Dags att sola framsidan lite innan det är dags att bege sig hemåt och få i sig lite mat.

%d bloggare gillar detta: