Take my body close…

…to the dancefloor, I feel strong!

Körde ett gångpass på gymmet idag, som spinning men på en crosstrainer i stället. Så himla kul! Hur som helst de körde Velvet’s Take my body close och jag fastnade för den.

Onsdagen har varit bra trots att Saga väckte mig tidigt och att sen även telefonen väckte mig två gånger. Hur som helst, jag kom upp relativt tidigt och tog en morgonpromenad i kylan. Så klart att det inte är varmt och skönt när jag är ledig. Jag var en sväng till IKEA innan jag begav mig iväg till gymmet, men allt jag fick med mig därifrån var batterier. De hade utförsäljning i det gamla IKEA, men det fanns inte mycket kvar och det kändes mest sorgligt att gå där inne. Ett tomt skal kvar med lite lastpallar här och var.

Den fd hussen var här och spelade lite Mario Kart med mig på kvällen, tror att han är lite orolig att jag inte tar hand om mig själv ordentligt. Han brukar annars inte komma över på vardagar, men visst händer det då och då. Så otroligt skönt att vi fortfarande kan vara vänner…

Tror förresten att eländet är på väg, eller rättare sagt att det började idag. Har haft hemsk mensvärk hela dagen och det trots den tidigare cykeln var på 50 dagar. Har bokat tid nu så nästa vecka åker hormonspiralen in och jag hoppas verkligen det blir så att jag fortfarande kan gå ner i vikt fastän jag har den. Senaste doktorn sa att inte så mycket av hormonerna kommer ut i blodet och att det därför inte borde påverka mig lika mycket som alla andra hormonpreparat. För jag vill inte börja gå upp i vikt igen, och jag vill inte heller ha störtblödningar flera veckor i rad. Är fortfarande emot det här med preventivmedel med tanke på att jag ändå inte kan bli med barn, men doktorerna envisas ju med att det ska vara det bästa för mig.

Eller inte kan bli med barn, för ett år sedan var jag gravid…eller trodde (eller hade svårt att tro) att jag var det. Men mitt lilla pyre hade redan bestämt sig för att det inte var meningen och fanns inte längre, bara en tom hinnsäck. Pyret var resultatet av att jag ägglossade en gång efter jag slutade med mina p-piller och chansen finns att det blir samma sak, att jag ägglossar alltså, när jag plockar ut spiralen. Fast chansen är så liten och de på RPC var ganska förvånade över att jag faktiskt hade en ägglossning över huvudtaget.

Men, men…pyret visste att det inte var rätt tillfälle. Men jag ville ändå ha det. Ibland funderar jag på hur det hade blivit om exmannen och jag hade lyckats i början av de jobbiga åren, hade det då fortfarande varit vi, hade vi då undvikit att glida isär? Frågor som aldrig kommer få några svar.

Dags att sova.

%d bloggare gillar detta: