Jobbdags igen

Lustigt hur de lediga dagarna bara springer förbi fastän man egentligen inte gör något. Känns det som i alla fall, för visst har jag gjort saker men inte något jag direkt kommer lägga på minnet och spara för framtiden. Hur som helst, nu stundar fyra dagar på jobbet och jag ser verkligen fram emot att jobba. Nej, jag är inte sjuk, jag tycker bara om mitt jobb.

Hade ju funderingar igår på att jag skulle boka ett pass på gymmet även idag men det blev aldrig så. I stället tog jag en lunchpromenad på 90 minuter och det var tur det för sen på kvällen blev det både kebab och glass. Men nu är det tillbaka till de bra rutinerna igen och det innefattar maten också. Antar att vågen kommer visa plus på måndag men det grämer jag mig inte för, jag vet att det kommer bli minus snart igen. Och svullandet idag är eländets fel, för det har verkligen kommit igång och jag tycker inte om det. Jag HOPPAS verkligen att den förbaskade spiralen ska fungera bra för mig och att jag kan se fram emot flera eländesfria år när min kropp vant sig vid den.

Dags för mig att få ett par timmars sömn innan det är dags att stiga upp. Tänkte köra ett danspass efter jobbet i morgon, sen kommer jag vara härligt slut i kroppen och tänker slappa hela fredagskvällen. Härligt!

%d bloggare gillar detta: