Helgmorgons depp

Känner mig inte alls i form idag, typiskt apatiskt Miahumör, oftast förekommande på helger. Struntar i promenaden och tänker istället äta frukost och sen ta en lång härlig dusch. Det går snart över, det vet jag, men just nu känns allt så himla tråkigt igen. Kan inte få tankarna dit jag vill och jag kan ärligen erkänna att jag inte anstränger mig tillräckligt.

Men det ska bli kul att jobba, hoppas det är ett bra gäng som jobbar ikväll.

Post navigation

  2 Replies to “Helgmorgons depp”

  1. 18 april 2009, 10:51 at 10:51

    Vet precis känslan.. ensamheten känns alltid värst på helgerna tycker jag. Hoppas dagen blir bättre.
    Stor kram

  2. Mia
    19 april 2009, 01:32 at 01:32

    Dagen blev bra men humöret var aldrig riktigt bra, var inte så glad… Som du säger, ensamheten är värst på helgerna. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: