Vaken

Jag vet, jag borde sova eftersom klockan är mycket, men vaken är jag och är inte heller så trött. När jag är själv så har jag så svårt att komma i säng i ”normal” tid, något som började på den tiden jag var tillsammans med exmannen. Kunde helt enkelt inte somna när inte han var hemma utan i stället så satt jag uppe så länge att jag var helt utmattade så jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. Tyvärr är det där något jag fortsatt med, förutom att jag nu inte är helt utmattad då jag lägger mig. Kan jag sova dagen efter, om jag är ledig eller jobbar kväll, så blir klockan oftast mycket innan jag somnar. Men nu är jag ensam och den enda som blir lidande av mina nattvanor är jag…

Hade en bra lördagkväll på jobbet, hade det lugnt och skönt. Roliga människor som jobbade och jag trivs verkligen så bra. Tyvärr var humöret aldrig på topp och allt känns fortfarande tråkigt. Saknar verkligen hans mail och jag saknar att inte ha dem att se fram emot. Men det går ju över…snart hoppas jag.

Kanske dags att försöka sova lite nu, ska bara lyssna på musik lite till. Älskar Spotify!

%d bloggare gillar detta: