Nattugglar igen

Klockan börjar även denna natt bli sen och jag är ännu inte i sleepingmode, men det kanske kommer snart. Helgen är över för denna gång och jag ser verkligen fram emot nästa då jag är ledig. Jag har inget emot att jobba helg, speciellt inte nu när det bara är katterna som väntar på mig när jag kommer hem. Ibland kan det bara vara skönt att faktiskt ha jobbet att gå till, istället för att känna sig mest ensam i världen eftersom man tror att alla andra har roligheter för sig medan man själv bara sitter hemma och deppar. Hittills i år har det inte känts så, men jag tror att risken hade varit stor om jag varit ledig denna helg.

Idag var det första dagen som det kändes motigt att gå till jobbet, det nya jobbet alltså. Jag var seg i morse och det blev ingen träning, vilket jag egentligen hade inplanerat. Fast nu känner jag att det var tur eftersom en förkylning börjar komma krypande, så därför blir det ingen träning i morgon (idag) heller. Humöret har inte varit på topp och hela kvällen på jobbet kändes tråkig… När kommer allt bli kul igen?

…och varför gör det helt plötsligt mer ont idag? Varför saknade jag honom mer just idag? När går det över? Trött på att känna så här och då har det bara gått en vecka nu, vill ha tillbaka den glädje och toppenhumör som jag hade innan jag träffade honom.

Men det kommer nog, så småningom.

Dags för min förkylda lekamen att få lite sömn, en kväll till på jobbet innan jag får vara ledig en dag.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: