God natt

Schemamässigt är den period jag är inne i nu den jobbigaste. Jag har skrivit förr om hur jag ogillar endagsledigheter och i morgon har jag en just sådan. Jobbar tre dagar, ledig en, jobbar tre dagar till – värsta upplägget. Har massor som jag måste/borde hinna med i morgon: träning, möte på jobbet och tvättstuga. Lite städning skulle ju inte vara helt fel att hinna med också. Och så var det återhämtningen också, så jag orkar jobba tre dagar till. Suck.

Så att det är väl bara att lägga sig då, så jag orkar med morgondagen. Kul liv, verkligen, kul liv. Visst skulle jag kunna strunta i träningen i morgon men samtidigt känner jag att jag ”måste” komma ut och cykla, och just att cykla kan vara avkopplande om det inte vore för att jag har så mycket annat jag borde göra. Nej, slutgnällt om det nu. Mot sängen och förhoppningsvis drömmer jag ljuvliga drömmar.

God Natt.

›› 91/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: