Ännu en helg passerat förbi för att aldrig komma åter

Jag önskar att jag var ledig i morgon så jag kunde stanna uppe och kolla på några fler avsnitt av iZombie…men nu måste jag upp tidigt och bege mig till jobbet för ännu en dag i den blå landstingspyjamasen. Har jobbat i helgen och saknar så den tid då jag bestämde (mer) över mitt eget schema, då la jag alltid in ledigt måndag och tisdag efter en jobbhelg. Men nu bestämmer jag inte själv och således ringer klockan tidigt även i morgon. Nå väl, jag har haft en bra helg på jobbet, bara ortopedoperationer visserligen men det kan väl vara kul ibland även det. Jag har även hunnit cykla efter jobbet, fyra mil blev det igår, och idag har jag varit duktig och tagit hand om diskberget och dessutom fixat matlådor för de kommande dagarna. Och tittat på alldeles för många avsnitt av iZombie. Men nu mot sängen så jag orkar vara pigg och glad även i morgon när det är mer folk på jobbet.

Har du inte sett iZombie? Här en trailer. 🙂

›› 90/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: