Fitbits som faller i småbitar

Nu känner jag till tre Fitbit Charge HR som har gått sönder. Först var det missarnas husse som hade en som gick sönder då han tog bort laddsladden. Sen min som visserligen inte ”fallit i småbitar” men som tappat knappen när jag låg och sov. Och nu senast syrrans som enligt henne rasat i bitar. Dåligt. Hur som helst, syrran var och reklamerade sin idag på Elgiganten men fick höra att Fitbit själv måste se den så nu har den skickats iväg och hon får vänta och se vad som händer. Hon har bara haft den sen i julas så jag tycker nog att det är lite väl tidigt att den ska gå sönder.

Jag har haft en Fitbit sedan slutet av 2012, först en One och sen en Charge HR, och jag har svårt att sluta med något när jag har börjat med det. Men nu undrar jag om det blir en ny när mina två inte fungerar längre.

Tråkigt är det hur som helst, tråkigt.

›› 63/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: