Sköna maj är här…

…och i och med det ett nytt månadshoroskop från Spray. Tycker det är lite kul att se vad någon har hittat på för saker som min månad ska innehålla, lite tråkigt att det aldrig är några tecken på kärlek på horisonten – inte heller för maj. *suck* Men ja, ja. Har ändå inte tid för sånt, här ska tränas.

På något sätt har du en känsla av att ödet leker med dig och du känner dig orolig över detta. Dina förväntningar kanske inte uppfylls och du tar de kommentarer du får som kritik istället för välmenande råd. När du umgås med din familj försöker du att undvika konflikter och att reda upp missförstånd, men det är inte alltid du lyckas. Du försöker att komma bort från allt genom att träna och du riskerar att överanstränga dig om du inte är försiktigt.

Så, ödet leker med mig? Vet inte om jag haft någon känsla av det men det kanske kommer. Mina förväntningar brukar sällan uppfyllas, så det var ju inget nytt. Och jag brukar alltid ta kommentarer som kritik. Undvika konflikter har jag alltid gjort när det kommer till min familj, missförstånd brukar jag låta någon annan reda upp. Träna kommer jag att göra, men inte för att komma bort från oredan i min familj, snarare för att klara av cykelturen runt pölen. Och ja, det finns en chans att jag överanstränger mig om jag inte är försiktig. Ska försöka akta mig från det.

Och nu mina vänner blir det sängen. Av någon anledning är jag ovanligt trött ikväll. Hostan är värre än vanligt och det var visserligen på krafterna men jag tycker inte jag borde bli så trött av den. Nå väl, mot sängen.

›› 62/100 #blogg100

  5 Replies to “Sköna maj är här…”

 1. 02 maj 2016, 06:27 at 06:27

  Ur mitt månadshoroskop: ”Kanske någon introducerar en ny hobby för dig som ökar din kondition och som dessutom är rolig och underhållande.” Ahahahaha! Det har du ju redan gjort. 🙂

  • Mia
   02 maj 2016, 21:26 at 21:26

   Haha, ja, så kan man ju se det. Flera hobbysar till och med, nu ska vi se till att någon/några av dem verkligen fastnar också. 🙂

 2. Maya
  23 maj 2016, 22:52 at 22:52

  Hej! Jag har också en jävla hosta. Slem och får kräka upp slem ofta. Har haft detta i många år. Kommer inte ihåg när det började. Får också,mer ofta nu en himla värk i bröstet som går ut i rygg,nyckelben och käke. Var hos hjärtläkare idag men inget fel på det. Jag själv har därför konstaterat att det beror på mitt magmunsbråck. Läste detta då jag sökte på magmunsbråck och kände så väl igen denna hosta. Vill bara säga att vill du få ett svar så sök för det genom gastroskopi. Jag har heller ingen halsbränna utan värk,hosta och mer hosta. Lycka till och hoppas verkligen det lättar. Mvh hon som hostar.

  • Mia
   25 maj 2016, 22:10 at 22:10

   Usch och fy för våra envisa hostor!! Jag har inte gjort någon gastroskopi men har haft funderingar på om det är vad som behövs göras för att se om jag har ett magmunsbråck. En anledning till att jag är tveksam är att jag brukar närvara vid sådana på jobbet och är inte så värst sugen på att genomgå en själv. En annan sak är att min husläkare uteslutit att det ska vara ett bråck eftersom Omeprazol inte gjorde någon verkan. Vet inte hur mkt jag tror på det dock eftersom jag är relativt säker på att det är ett magmunsbråck. Får se om jag korridorkonsultar någon på jobbet en dag.

   Tack för råden och dina rader. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: