Shoppa sig glad?

Vet du vad man gör när man känner sig lite nere? Så som jag gjorde igår? Jo man shoppar! Eller ja, jag gör det gärna i alla fall. Åtminstone ibland. Igår tog jag tillfället i akt och beställde en mojäng som jag funderat på ett tag, speciellt sen min Garmin valde att krångla en tur. (Sen har den visserligen inte krånglat något mer efter det, men jag ser det ändå som ett ypperligt tillfälle att tycka att det var dags för en ny.)

Så igår klickade jag hem denna.

Så. Blir man, läs jag, gladare av shopping? Nja, man kan inte köpa sig glad men det underlättar. Sen, måste jag erkänna, är jag en smula prylgalen. (Ok, jag erkänner, jag är mer än en smula prylgalen och då främst när det kommer till tekniska [kanske onödiga] pryttlar.)

›› 61/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: