Första cykelturen för säsongen

IMG_9318

Det var verkligen på tiden att jag kom ut på en runda men oj vad nära det var att jag inte hade gjort det idag. Jag har varit pass på sal idag, det vill säga jag har inte varit sterilklädd och stått i såret. Det händer inte så ofta att jag gör det och därför blir jag mer trött av det, mycket spring. Jag vet inte hur många gånger jag sa att jag inte ville ut och cykla idag, säkert så många gånger så alla i min närhet tröttnade på mig till sist. Men ut kom jag i det fina vädret!

Tog min kortkorta tur som börjar med en stigning i cirka en mil och sen vänder jag och susar hemåt. All spinning som jag varit på måste gjort verkan för jag tyckte inte alls det var lika jobbigt som förra året, visserligen gick jag där det är som brantast men förra året gick jag ofta på två ställen till.

Sån frihet att komma ut! Cykling är verkligen en härlig träningsform. Cykeln rullade på fint men något är inte som det ska med mitt framhjul, hade en dunkande känsla när jag kom upp i lite hastighet. Ska se om det är något som jag kan åtgärda själv men kommer ändå lämna in den för lite service. Måste komma ihåg att boka tid för en bikefit också.

Så dagens plus: jag kom ut och cyklade! (Och att jag fick en kram av Någon som jag inte sett på ett par veckor. Dagens minus: att något med framhjulet strular.

›› 64/100 #blogg100

 

 

%d bloggare gillar detta: