Onsdag = ledig dag

En ledig och skön dag är snart till ända. Jag har bara tagit det lugnt, förutom under den timmen jag var på spinning – ett superpass med bra musik och bra ledare (har redan bokat in mig på samma pass nästa vecka). Jag har lyssnat klart på en ljudbok i solen på balkongen och tittat på några avsnitt av Downton Abbey. Jag har sett serien när den gick men håller på och kollar om den nu. Och har kommit till ett beslut, jag måste åka till England och besöka Highclere Castle någon gång. Ett besök där måste helt enkelt skrivas upp på min att att göra-lista.

Jag har skrivit om det förr, stressen jag kan uppleva av att bara vara ledig en dag, men jag jobbar på att inte känna så. Idag har jag inte känt av denna stress, så skönt. Kanske för att jag planerade för flera dagar sedan att jag inte skulle göra något idag förutom att bara ta det lugnt. Visst, nu blev det ett spinningpass men det var inte planerat på förhand och jag tänkte att jag kunde avboka det om det skulle behövas. Nu gjorde jag inte det och jag är så glad att jag gick på passet.

›› 51/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: