Jag <3 spinning

Tre spinningspass har det blivit denna vecka. Ett i måndags, ett igår och så ett idag. Man skulle kunna säga att jag blivit spinningstokig, och ja, det kanske jag har. Eller så har jag bara dåligt samvete över att jag inte kommit ut på min landsvägscykel än. Spinning passar mig och det jag tycker mest om är spinning puls….för då kan jag inte maska. Syns ju på pulsen om jag inte tar i och ligger på den nivå ledaren tycker att jag ska göra. Hur som helst, spinning är kul och jag har redan planerat in flera pass nästa vecka.

Planen för veckan var dock inte att jag skulle gå på spinning gånger tre denna vecka. Planen var att jag skulle springa i tisdags och sen ta det lugnt och vila benen inför helgens halvmara. Ja ja, det ska nog gå bra ändå.

›› 52/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: