Maria

skidmiaKorta fakta: Maria, 41 år, efter några år i Dalarna har jag flyttat hem till Uppsala, operationssjuksköterska, kattägare, envis, omtänksam, klassisk arkeolog, tränar, springer, cyklar, åker skidor, läser.

Om bloggandet: Mina tankar, mina ord, mina åsikter. Har valt att vara ganska öppen i mitt skrivande, men vissa saker håller jag tyst om. Jag började skriva dagbok på nätet år 2000, det hjälpte mig genom en svår period i mitt liv och lät mig komma i kontakt med andra i samma situation. År 2005 gick jag över till WordPress vilket jag aldrig har ångrat. Jag skriver just nu mest om träning och min viktresa, men skriver om det mesta i mitt liv men inte lika ofta som förr i tiden.

Om barnlösheten: Jag har skrivit en hel del om min barnlöshet här i bloggen. Barnlösheten kommer alltid vara min största sorg, men det är något jag lärt mig leva med. Jag ville ha biologiska barn, men så blev det aldrig. När livet inte blir som man tänkt får man göra något annat med det istället. Inlägg om barnlösheten finns under en egen kategori (och om eländet=blödandet finns under taggen eländet).

Om Hoppfull.nu: Registrerades i januari 2009 som ett resultat av att mina gamla domännamn förknippades med för många dåliga minnen. Allt det gamla är nu utrensat, bortkastat – nu vill jag se framåt, inte se tillbaka.

%d bloggare gillar detta: