Eländet är här

Den här kroppen, min alltså, envisas med att blöda som en stucken gris – förbannade elände, över en vecka nu och mängden verkar inte vilja avta. Efter att ha, hör och häpna, varit regelbunden med normallånga cykler så har den nu inför denna gång valt att ha ett upphåll på cirka två månader. Så klart betyder detta att min kropp har mer att blöda ut och just nu känns det som det inte vill ta slut. Jag blir så trött! Förr var jag van vid detta beteende men nu efter några månaders ”vanliga” cykler så känns det så tröttsamt, för att att inte tala om att det är jobbigt att blöda så här mycket. Skitkropp! Nästan så jag önskar att jag plockat ut det där onödiga organet, även kallad livmoder, som jag så ofta velat göra. Jag la ner tankarna på en hysterektomi eftersom kroppen skött sig relativt bra de senaste åren, men nu verkar det som det är på väg att vända igen.

Vill minnas att jag inte för så länge sen var förvånad över att jag blivit så regelbunden, skulle visst inte ha tänkt så.

Livmoder förresten, det kan man inte kalla min infertila uterus. Ja, jag gnäller, men det får man göra ibland.

›› 26/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: