Långfredag – so this happened

Egentligen borde jag hålla mig borta från sociala medier på påsken, eller i alla fall hålla mig borta från Instagram. Bara en massa bilder från glada påskfirare, eller ja, kanske inte påskfirare men människor som umgås med sina nära. Och då blir det så där tydligt igen att jag inte har några ”nära”. Visserligen kunde jag åkt hem till min syster över påsk men i min familj har vi aldrig firat påsk. Påsken har de år som jag har varit i ett förhållande firats med den andres familj, aldrig min.

Jag känner inget behov av att fira påsk, men jag kan sakna att ha ett sammanhang. Att ha de där som det är självklart att man ska umgås med.

Äsch, jag är bara ensam.

Hur som helst, långfredagen spenderades på jobbet. Och vi hade att göra om man säger så. Dagen flöt på bra, kunde dock ha skippat problemet med T-DOC på morgonen som gjorde att jag var tvungen att ringa in en jobbarkompis på sterilen. Dagens plus, det dök upp två tårtor (vi vet inte från vem) som vi misstänker var till oss. Dagens minus, jag hann inte smaka eftersom vi jobbade i ett och jag hade ingen lust att stanna kvar efter arbetstid.

And then, this happened:

En liten kattfröken flyttade hem till mig och Saga. Jag var tyvärr tvungen att avliva min Siri för en månad sedan och planen var verkligen inte att skaffa en till katt. Men eftersom Saga inte verkade trivas med att vara ensam och en av mina arbetskamrater behövde ett nytt hem till sin katt så bestämde jag mig för att prova och se om de kommer överens. Än så länge är det avvaktande här hemma, Saga ligger på soffan och den nya fröken ligger på sängen. Hoppas det ska gå bra.

Ett problem bara…hon har inget namn! Hon har bara gått under namnet ”kissen” och så kan man ju inte ha det.

›› 25/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: