Hej gymmet, det var ett tag sen

Vaknade på ett underligt humör idag. Det kliade i hela kroppen av frustration och rastlös energi, ville bara gråta men var samtidigt arg. Planen var att jag skulle ha sprungit men kände att det skulle inte räcka för att bli av med det som störde mig. Så jag beslutade mig för att åka till gymmet istället, och som synes på bilden ovan så var det ett bra tag sedan Fröken Fluff senast var där.

Jodå, träningen gjorde att jag blev av lite med den rastlösa energin, och jag var på något bättre humör när jag satte mig i bilen. När jag klev ur bilen var humöret något försämrat, hamnade i stugbytarköer. Bilturen hem som i vanliga fall tar cirka 7 minuter tog nu närmare 30 minuter. Tjoho vad sånt är kul! Svängde in på ICA Maxi också och även där var det mycket folk.

Ja ja, men jag tränade i alla fall. Ska försöka att komma dit lite oftare i framtiden, för det kändes riktigt bra. Alldeles lagom med folk där också. Me like.

Dagens träning: 10 min crosstrainer, 45 min styrka, 20 min på spinningcykel, 5 min stakmaskin.

›› 27/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: