The beginning…

Jo men visst, jag kom ut och sprang idag. Eller sprang och sprang. Joggade, lunkade, tog mig fram. Jag blandade gång med löpning men eftersom jag inte hade ställt om min Garmin sedan Öppet spår så kunde jag inte köra de ”intervaller” som jag hade tänkt men det fungerade ändå. Det var tungt och jobbigt, men inte alls så jobbigt som jag hade väntat mig. Alltid något. Så nu är det bara att planera hur jag ska lägga upp träningen den kommande tiden… Och inse att det kommer vara jobbigt ett par gånger till om inte mer, men sen – sen kommer det bli härligt! Om vi bortser från att jag sprang på nyårsafton så har jag inte sprungit sedan Lidingöloppet, det är ju ett tag sedan. Nu är det dags att komma igång igen.

Ska ju liksom springa en halvmara om lite mer än en månad.

›› 16/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: