Hur var det med träningen igen?

Ja, hur var det egentligen? Planen var ju att vila från träningen ett tag efter det att Vasaloppsveckan var över, och det gjorde jag ju och blev sjuk. I fredags skulle jag ha börjat springa igen, så var planen. Men så blev det ju inte. Sen hade jag lite funderingar att börja i söndags, det vill säga i förrgår. Jo men så blev det ju inte. Och så tänkte jag att en måndag är ju en bra dag att börja. Fast då hade jag ett biobesök inplanerat på kvällen och jag springer ju helst senare på dagen. Så då tänkte jag att jag skulle ta en liten tur på trainern…och kort blev den….15 minuter. Det är ju så tråkigt!! Dessutom går det så mycket trögare än det gör ute, cyklar på de lägsta växlarna och det går tungt. Ska det vara så? (Ska det säkert inte, eller så ska det vara tungt men kanske inte så tungt.)

Och idag då, jo men hej. Skjuter upp det till i morgon, har hört att onsdagen den 16:e kommer vara en ypperlig dag att springa på. 😉

›› 15/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: