Vurpor i Risberg

Så här en vecka efter Öppet spår kom febern ifatt mig och jag har legat hemma i sängen eller på soffan hela dagen. Vakna stunder har jag bland annat roat mig med klipp som det nedan…eller roat mig är kanske fel ord, förfasat mig. Jag gick i den där backen eftersom en av mina stora svagheter är just att våga åka ner för denna sorts backar där spåren lyser med sin frånvaro. I måndags var det dessutom vallar med lössnö som folk ”fastnade” med skidorna i och därför föll. En skillnad var dock att det inte alls var lika mycket folk när jag var där, så egentligen borde jag ha provat att ta mig ner på skidor istället för till fots. Men, jag är en fegis. (Gick förresten i två backar till.)

För övrigt har jag börjat programmera om min hjärna, från att tänka ”30 mil är längre än vad jag har hem till Enköping” till ”det är bara 30 mil”. För är det är ju faktiskt bara 30 mil! :O

›› 7/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: