Första söndagen i mars

160306

Vad vore Vasaloppet om man inte fick följa Rickard Olsson plus kamerateamets färd från Berga by till Mora. Det är helt klart det bästa med hela Vasaloppet! Förra året var jag ner till målet och såg när de åkte i mål, men i år kände jag mig fortfarande inte pigg, efter mina egna nio mil i måndags och mina 19 km i Stafettvasan i fredags, så de blev att se dem hemma från soffan istället. Jag har följt dem hela dagen!

Är så imponerad över alla kämpar som tog sig i mål idag, varav alla förresten var snabbare än jag var i  de perfekta förhållanden som var i måndags. Ja, jag är långsam jag. Hade jag åkt idag hade jag inte tagit mig i mål, så är det. Men någon gång kanske, men då har jag några saker som ska klaras av först…men mer om det när jag orkar skriva ihop ett race report.

Nu ska jag ta min förkylda kropp i säng och förhoppningsvis mår jag bättre i morgon så jag kan gå och jobba.

›› 6/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: