Jahopp, uttråkad är jag

Efter två dagar i sjuksängen/sjuksoffan är jag så uttråkad – jag är inte bra på att vara sjuk. Sover lite, tittar lite på tv, tittar mobilen lite. Idag gjorde jag en utflykt till ICA (tog bilen) och var helt slut efter det, så då sov jag lite till. En klar nackdel med ensamheten är att ingen går och handlar åt en när man är sjuk. Det finns några jag skulle kunnat gjort det åt mig, men när jag bara vill ha onyttigheter så vill jag helst göra det själv. För ja, det blir onyttigheter när jag är sjuk.

Det jobbigaste just nu, när det kommer till att jag är sjuk, är att min kroniska hosta är värre än vanligt. En fördel med att jag hostar så jag kräks är att jag hostar upp de onyttigheter jag stoppar i mig. Inte allt visserligen men en hel del. Nu tänkte jag äta glass och titta på Ski Tour Canada. (En fördel med att äta glass när hostan är så besvärlig som den är nu och jag dessutom har ont i halsen, glassen kyler på vägen upp också.)

›› 8/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: