Tröttheten

Ibland är man bara trött och tröttheten får en på dåligt humör. Eller nej, inte dåligt humör, nedstämd. Vet egentligen inte varför men man kan ju inte vara glad hela tiden. Jag tror jag hade varit på bättre humör om jag hade varit ledig i morgon också, jag har aldrig varit så förtjust i endagsledigheter.

Jag har fått en hel del gjort idag i alla fall, vilket betyder att jag kan ta det lugnt i helgen – alltid något. Jag har ”nätat” in min balkong, och det tog längre tid än vad jag hade trott och krångligt var det också. Har hunnit med lungröntgen, gymmet och tvättstugan också.

Tröttheten blir inte bättre av att jag sitter här med datorn i knät och tittar på gamla avsnitt av ER. Lika bra att gå och lägga sig och hoppas på att jag vaknar på bättre humör i morgon.

›› 39/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: