Vecka 17

Tio träningsveckor kvar innan det stora målet för detta år –  Stockholm marathon. Hjälp! Influensan, och tröttheten efter den, har verkligen gjort att jag hamnat på noll igen konditionsmässigt. Oerhört stressande på ett sätt men samtidigt vet jag att om jag håller mig till mitt träningsprogram så kommer det att gå. Det ska gå! Det finns liksom inga andra alternativ.

Träningen

Måndag: Vila
Tisdag: Löpning
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning
Fredag: Styrka
Lördag: Löpning
Söndag: Vila

Löpningen

Alla tre planerade pass blev av, kanske inte helt enligt planen eftersom min trötta kropp inte ville det. Men jag gjorde vad jag orkade efter förutsättningar och nu kan det bara bli bättre. Veckan avslutades med ett pass på 16 km i underbart solsken, och betänk då att jag inte är så förtjust att springa mitt på dagen. Visst, jag sprang inte hela vägen och det berodde mycket på att underlaget inte tillät det eftersom den runda jag hade sett ut var lite för snöslaskig för det. Men ändå 16 km, så långt har jag aldrig sprungit/gått förr. Skidor ja. Cykel ja. Men aldrig löpning.  Det går framåt! 🙂

Vikten

Vågen visade på minus denna vecka men jag är fortfarande på fel sida 80 kg. Nå väl, bara att kämpa vidare.

(Och med detta inlägg är jag äntligen i fatt med min veckorapportering, just nu pågår vecka 18.)

›› 32/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: